Zeker weten.
Inloggen

Nieuws

Steeds meer klanten kiezen voor DigiAlarm.net

(Persbericht 5 juni 2014)

Het einde van het jaar nadert al weer snel en daarmee is ook het einde van de succesvolle en betrouwbare ISDN DigiAccess Alarm dienst in zicht die per 31 december echt stopt.

KPN bevestigt dit maandelijks op de facturen die u ontvangt, ook wordt daarop vermeld dat de serviceverlening vanaf 1 juli vervalt! Dit betekent dat het nu echt tijd is om snel over te stappen naar een veilig en betrouwbaar alternatief, voordat het te laat is.

 

Steeds meer klanten stappen over naar DigiAlarm.net

DigiAlarm.net is de enige echte opvolger van DigiAccess Alarm voor veilige meldkameraansluitingen, door Kiwa end-to-end gecertificeerd conform de Europese regelgeving en aanbevolen door verzekeraars, installateurs en meldkamers.

ASB-Security BV, met bijna 35 jaar ervaring in alarmtransmissie ten behoeve van inbraak- en brandbeveiliging zet DigiAlarm.net vanaf november jl. in de markt. ASB gelooft dat veilige en betrouwbare alarmcommunicatie bijdraagt aan een veiligere wereld.

 

Internet varianten

DigiAlarm.net waarschuwt voor internetoplossingen die in de markt als “schijnbaar goedkoop” worden aangeboden. Vaak loopt uw aansluiting met uw meldkamer dan via buitenlandse servers en bedrijven. De betrouwbaarheid van uw aansluiting op de meldkamer is hierdoor onvoldoende. Uw internetaansluiting is bovendien onvoldoende beveiligd om er de beveiliging van uw waardevolle spullen aan toe te vertrouwen.

 

Besloten netwerk

DigiAlarm.net maakt geen gebruik van het internet en is daarmee 100% betrouwbaar en veilig. De beschikbaarheid en betrouwbaarheid van het DigiAlarm.net netwerk is vele malen hoger dan het internet en voldoet daarmee als enige aan de VRKI en verzekeringseisen voor wat betreft de communicatie van uw alarmsysteem met de meldkamer.

 

Besparen

Door effectief gebruik te maken van de laatste technologieën op het gebied van alarmcommunicatie zorgt DigiAlarm.net ervoor dat u op uw maandelijkse kosten voor alarmtransmissie gaat besparen.

 

Goedkoop is duurkoop

Bij DigiAlarm.net zijn de kosten voor de dienst vooraf bekend en is de DigiAlarmbox inbegrepen, de kosten voor installatie worden door uw installateur apart doorbelast, zoals vermeld in de DigiAlarm.net dienstbeschrijving. Verschillende marktpartijen bieden diensten aan, waarbij het lijkt alsof de aansluiting en verbinding met uw meldkamer goedkoper wordt. De praktijk blijkt anders want achteraf blijken deze oplossingen duurder omdat u veel meer gaat betalen aan uw meldkamer en u daarnaast de investering nog moet doen voor de aanpassing van uw alarmsysteem. Vaak merkt u dit als klant echter pas in de loop van, of aan het einde van het jaar, als u de factuur ontvangt. Deze verborgen kosten worden veelal niet vermeld door de installateur.

 

Overstappen is gemakkelijk

Overstappen naar DigiAlarm.net is heel gemakkelijk. U regelt het heel eenvoudig op: www.digialarm.net.

Heeft u vragen dan kunt u ons een email sturen (info@digialarm.net) of telefonisch bereiken op nummer: 040 262 23 22. Wij helpen u graag om tijdig over te stappen zodat u veilig en zorgeloos kunt blijven ondernemen.

DigiAlarm.net een veilige zaak!

................................................................................................................................................................................

Einde Digi-Access diensten van KPN nu onomkeerbaar

(Persbericht)

De “DigiAccess dienstverlening” die door KPN vanaf 1 augustus 1996 op de Nederlandse markt is geïntroduceerd zal per 31 december 2014 worden opgeheven.

Dit betekent dat alle abonnementsvormen zoals daar zijn Digi-Access Pin, Digi-Access Alarm en Digi-Access Standaard per die datum  niet meer kunnen worden gebruikt.

Na de introductie in 1996 kende deze “DigiAccess dienstverlening” een forse groei tot ruim 60.000 aansluitingen. Door de introductie van Pinnen over IP en vrij recent Alarmdoormelding over IP is het aantal aansluitingen de afgelopen jaren sterk afgenomen. KPN had tot 1 november 2013 voor Digi-Access Alarm een “digitale opvolger” onder de naam DigiAlarm maar heeft er voor gekozen om de exploitatie van deze dienst over te dragen aan ASB-Security BV te Eindhoven. Aanleiding voor deze overdracht is het specialistische karakter van alarmtransmissie binnen de beveiligingsmarkt.

ASB heeft de DigiAlarm dienst van KPN inmiddels op de Nederlandse markt geïntroduceerd als DigiAlarm.net.

DigiAlarm.net is de enige alarmtransmissie dienst die end-to-end door KIWA is gecertificeerd conform de Europese regelgeving (NEN-EN 50136:2012).