Zeker weten.
Inloggen

Klant aan het woord

Kamera Express

Naam klant Michiel de Bruin
Functie Online Marketeer medewerker bij Kamera Express

Bedrijfsactiviteit(en) van klant Michiel de Bruin: “Bij Kamera Express ben ik verantwoordelijk voor de online marketing activiteiten. Naast de marketingzaken pak ik ook IT zaken op, waaronder dit project ter beveiliging van onze panden.”

Waarom heeft u gekozen voor DigiAlarm als opvolger van DigiAccess Alarm van KPN? Michiel de Bruin: “In de branche waarin wij zitten is beveiliging van groot belang. Na een aantal jaar gebruik te hebben gemaakt van DigiAccess Alarm lag een overstap naar DigiAlarm voor de hand. Natuurlijk heb ik nog wel naar alternatieven gekeken, maar qua service en betrouwbaarheid kwam ik al snel tot de conclusie dat DigiAlarm voor ons de juiste keuze was.”
www.kamera-express.nl

Icaelo Jewellery

Naam klant Eric van Limpt
Functie Directeur/eigenaar van Icaelo Jewellery

Bedrijfsactiviteit(en) van klant Eric van Limpt: “Icaelo Jewellery ontwerpt en vervaardigd unieke juwelen. In het atelier worden deze unieke sieraden met de laatste 3d print en giet technieken gefabriceerd. Opdrachtgevers zijn grote juwelier firma’ s en particuliere klanten. Voor de particuliere cliënten worden ook sieraden gerepareerd.”

Waarom heeft u gekozen voor DigiAlarm als opvolger van DigiAccess Alarm van KPN? Eric van Limpt: "DigiAlarm is door Icaelo Jewellery gekozen op aanraden van de installateur, Van Limpt Beveiliging uit Hoofddorp. Het voldoet uitstekend aan de hoge eisen die aan de beveiliging van een high risk object worden gesteld."
www.icaelo.nl